O treapta mai sus nu te face Rege

Dap, chiar nu devii Rege daca avansezi o treapta. NU!!!!!! Revino-ti, da-ti o palma si mergi mai departe.

Oamenii au o nevoie acuta de a se simti importanti, conteaza foarte mult pozitia scrisa intr-un mod super pompos, doar pentru a hrani egoul flamand pentru atentie. Suna putin dur, dar de cele mai multe ori acesta e adevarul. Pana la urma e o nevoie umana, dar unii parca o duc la extrem.

E super cand reusesti sa avansezi in cariera, sa ajungi apreciat de ceilalti din jurul tau pentru cate ai reusit sa obtii, e super cand esti foarte bun, da, recunosc, e un sentiment genial. Insa, dincolo de asta, conteaza cum te schimba asta pe tine ca persoana, pentru ca degeaba ajungi foarte bun si valoros pentru compania sau organizatia in care esti membru, daca ceilalti ajung sa te placa foarte putin sau chiar deloc.

Nu esti nici primul si nici ultimul care urca in ierarhie, asa ca nu esti cu mult mai special decat restul lumii, dar ai putea sa nu fii ca restul care cred ca L-au prins pe Dumnezeu de-un picior si care se transforma ca lupul in varcolac la Luna plina.

Ce conteaza mai mult? Sa iei postura de arogant si sa-i tratezi pe ceilalti ca pe un gunoi, sau sa incepi sa dezvolti oameni sau macar o singura persoana care sa ajunga la nivelul de a fi ea in stare de a face acelasi lucru pentru alta persoana? Grea decizie, nu-i asa?

Tu ce vrei sa fii?

2 responses to “O treapta mai sus nu te face Rege

  1. Vezi, de aceea tot spun ca e bine sa-ti dai uneori cateva palme (virtuale daca esti mai finut), ca sa nu ti-o iei in cap. :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s