Funky

E timpul sa fim funky, hai sa fim funky.

Banalitatea incepe sa fie tot mai mult data la o parte si funky-ul iese in fata, sau asa ar trebui.  Totul incepe de la fiecare individ in parte si apoi ajunge si la nivelul unei organizatii sau comunitati. Intr-o lume in care toate pietele sunt invadate de mii de produse identice/ persoane identice, trebuie sa iesi din tipar deoarece sunt sanse mari sa ramai in anonimatul cotidian.

Zilnic se lucreaza la crearea viitoarei generatii de robotei dresati, carora le este distrusa creativitatea si sunt invatati sa fie toti la fel, niste jucarii ale societatii. Partea buna e ca traim in secolul informatiei si fiecare persoana e libera sa aleaga informatiile care il intereseaza, iar unele persoane stiu cum sa foloseasca informatia mult mai bine si mai cu folos ceea ce le aduce un mare avantaj.

Chiar daca conceptul de funky a pornit de la un stil de muzica,  acum funky reprezinta altceva, fiind inteles si manifestat de fiecare in alt fel, dar punctul comun e ca fiecare intelege prin funky a iesi in evidenta prin ceva.

In ultimul timp se vorbeste mult despre individualism, insa majoritatea inteleg prin asta sa fie egoisti, sa nu le pese de altii sau de altceva si sa isi protejeze particica.  Nu, nu e vorba de asta, este vorba despre talent, este vorba de a fi diferit, unic, autentic. Este vorba de a avea acel ceva care te scoate in evidenta. Este vorba sa devii persoana care nu trebuie sa spuna nimic despre ea, care nu trebuie sa-si faca publicitate pentru ca lumea stie cine este.

Be so Good they can’t Ignore you! Ce te face pe tine UNIC?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s